Back to All Events

Plakatfremstilling - et visuelt samtaleværktøj

  • Uglegårdsskolen tingsryds allé 25 2680 Solrød Strand Denmark (map)

De bedste plakater formår, at være mere end blot streger på et papir. De bedste plakater formår, at være et konkret formidlings- og samtaleværktøj, hvor plakatens visuelle udtryk blot skal agere startskuddet for dens egentlige anvendelse – og på dette kursus er det netop det sidstnævnte, der er i fokus.

Den prisbelønnede kunstner Kasper Købke vil fortælle to af skolens 7. klasser, hvordan han konkret griber fremstillingen af en plakat an – og han vil undervise i hvilke visualiserings- og motivteknikker han anvender, således at eleverne fremover vil kunne anvende dem i deres egen plakatfremstilling. For hvordan skaber man et godt plakatmotiv rent teknisk, der ikke blot bliver endnu en plakat på væggen, men som rent faktisk formår at være et igangsættende samtaleværktøj?

Dette spørgsmål vil eleverne få svar på her – samtidig med at Kasper Købke giver dem redskaber til, at kunne tænke bredere end blot den klassiske anvendelse af plakaten som medie og som kommunikationsværktøj. Så når eleverne og lærerne ønsker, at deres plakater ikke blot skal ses, men også anvendes, så er dette kursus netop for dem.

Book dit eget skoleforløb hos Købke

Earlier Event: November 24
Tegn Danmark
Later Event: January 16
5.000 timer i streg med H.C. Andersen